Wednesday, September 2, 2009

Balik kampung......

Last weekend sempena drag cuti merdeka Isnin tu, kami semua balik kampung kat Batu Kurau nun...
Najihah plg excited nk jumpa Opah ngan Tok Wan..sbnrnya opah ngan tok wan lg excited nk jumpa Najihah..Ibu ngan abah tak balik pun tak pe..yg penting Najihah...
Best sungguh berpuasa kat kampung..dpt rasa masakan mak..semua org balik...
Ayah Ngah & mak ngah, pak su, tp pak cik apis tak dapat balik sebab dia ada class kat UM nun..
Kesian mak cik tak de geng...mak cik yg cuti sekolah seminggu tu balik shah alam..then kami bwk lari dia balik kampung sabtu tu...mak cik tengah mabuk2 tu..dlm perut mak cik ada baby!!
nanti najihah dpt adik sepupu...so najihah boleh la buli dia..kehkehkeh..actually Najihah dah ada sepupu, tp Allah lebih sayangkan dia..Dia dah pergi sejak 7 bln dalam perut mak ngah..itu semua dah takdir..Dah ada bidadari tunggu ayah ngah & mak ngah kat syurga kan...
These are few pictures yg sempat ibu snap....

Sebelum balik kampung kita mandi dulu....
Abah yg tengah drive sambil control macho...
Najihah main dalam keta dgn mak cik..mak cik tu dah la tak larat, tp terpaksa layan najihah...
Bila dah penat & ngantuk, Najihah melepet kat mak cik...
Sempat pergi shopping kat Taiping Central...Najihah, mak cik and opah...
Ok, raya nanti kita balik lagi ye.....

4 comments:

Azizi said...

Seronoknya Najihah balik kg, gambar ngan tok wan takde ke...
takpe, nanti raya kita balik lagi..leh tgk ayam klok2..

mochitsuki said...

yey..
jgn lupe maen bunge ape..
kitorg plan nak maen mercun..
depan rumah..
tapi mengenangkan...
kiri kanan ada baby..
hold dulu aa.. :p

^wirda^ said...

tepeng central itu mcm supermarket ek? ke tmpt bas? hhuhuh baru ku tahu ada sesuatu di tepeng..

Ros said...

aisyeh wirda...taiping skrg pesat pembangun..ada jentera, ada kereta proton saga...bla..bla..
taiping central tu adelah shopping complex pertama di tepeng....moh ke tepen...

Post a Comment

nak tulis...