Monday, November 30, 2009

Rezeki Allah datang lagi...

Salam...

Dah lama sgt ibu tak update blog..Ibu tak ada mood sgt2 sbnrnya..sbb ibu skrg tengah mabuk2...so blog pun ke mana...hidup pun jd tak terurus....klu mmg dah jenis mabuk teruk ni, mmg tak blh nak elak..redha je la..dan bersabar...bak kata abah, besar pahalanya...

Najihah pun dah masuk setahun Isnin lps..dah nak jd kakak...tak celebrate apa2 pun..ibu just beli kek and hantar kat nursery dia..bg bdk2 makan...at the same time ibu ngan abah kena sakit mata..so tak leh nak jaga Najihah kat rumah..takut jangkit plk..Najihah tengah belajar bertatih..sebulan dua lagi blh la berlari tu...tp panjat memanjat dia dah expert...

Dah tak tahu dah nak update apa lg...sbnrnya macam2 benda jadi, tp biarlah semua tu berlalu cam tu je..malas nak record kat blog nih...

Apa2 pun, doakan ibu kuat nak hadapi semua ni...Ibu still breastfeed Najihah and ibu berazam nak tandem nursing Najihah dan adiknya klu di izinkan Allah....walaupun susu ibu skrg ni dah tak bnyk macam dulu, tp InsyaAllah rezeki Najihah masih ada.....

Meh la tgk few latest pics...




Kat R&R Air Keroh..On the way ke JB masa konvo pak su..


Dah tak blh duduk dlm baby chair lagi..mesti nak panjat naik atas meja..


Makan jagung seketul..


Panjat lagi.....


Dalam car seater pun dah tak blh nak duduk...



Birthday cake...