Wednesday, October 28, 2009

SMILEYKIDZ ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Selama ni ibu tak pernah pun join mana2 contest...tp kali ni rasa macam nk join pulak bila terjumpa contest ni masa dok blog hoping....Saja gatal2 tangan rasa nak buat entry pulak...Contest ni organized by SMILEYKIDZ..meh le jengok blog diaorang nih..http://smileykidz.blogspot.com/
Sambil2 tu ibu nak ajak mama bobot, mama irfan dan umi Izz join sekali...meh la...memeriahkan contest ni..bukan kena bayar pun...hehehehe...

 Cara2 penyertaan?


  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Ha selesai dah semua tu...skrg ni la dia few pictures of Azzahratun Najihah,11 months yg ibu rasa teramatlah ceria nih ( inilah perasan seorang ibu..hahaha)...Time ni pg lunch kat Big Plate ngan pak cik & mak cik...


Ok, sebelum makan Najihah baca doa dulu ye...Amin...



Huyehh....syoknya dah boleh makan...



Ooohhh cam ni rasanya..boleh tahan jugak...



Ibu...Nak lagi !!!!



Ermh...so tasty!!!....Nah,yang ini untuk ibu ok...



7 comments:

ummi Eiz said...

best btoi akak soghang ni mamam...masyukkk

Ros said...

akak tak pedulik..akak nak mamam jugakkk...

hushuss said...

hohoho..gut luck cik najihah..moga2 ada rezeki menang...mama dah check dah gambar bobot..tadak satu pon senyum lebaq..klu senyum lebaq misti ada individu len yg dukung bobot. bobot kasik support je kat najihah kali ni..go go go my sweetheart..ececece...

rose said...

kita pernah g big plate..once..tu pon masa zaman bercintan cintun..wakakaka...

bes ke menu tu?
kita tgk ramai order..ape benda kah itu? *Curious*

Ros said...

chewahhh..bobot jd pom pom boy pulak.....bobot ni nak kena bergambar ngan najihah ni baru senyum lebaq dia...

rose,
itu mushroom soup, letak kat dlm roti..
meh le dtg rmh kite leh bawakkan ke big plate..dekat jer ngan umah..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

^wirda^ said...

nanti ku tgk ada masa ke tak membuat ini..agak purak2 bizi skrg.hahahaha lg penin2 ngan contest ni..hihi

Post a Comment

nak tulis...