Thursday, December 31, 2009

LOVE finding tag!

Salam...
Dah lama ibu tak conteng2 kat blog ni...lepas buang semua sawang2, barulah ibu ada mood nak tulis balik..
Tu pun lps ibu sedar ibu tlh di tag oleh mama irfan..sorry la buk wirda, aku tak perasan hang tag aku...

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
Jumpa masa sama2 belajar kat sekolah pondok dulu...

2) Love at first sight?
  Tak lah...mungkin yg ke 123 sight kut baru fall in love...
   rasanya betul2 fall in love kat my hubby masa he and his family dtg merisik...hehehehe..sorry ye bang...
   But he knows it..hahaha..

 3) Who is he when the first time you met him?
    Alah, budak2 kolej biasa2 je...

 4) How long it takes for him to ask you out for a date?
    Our first date ialah slps di ijab kabulkan...

5) First place dating?
     M\y house la...

6) How he proposed?
     Terus terang je tanya dlm tepon...

 7) Special date with your hubby?
     Tunang,Anniversary, birthday Najihah...

8) Changes that he asked you to do?
    Entah la, x pernah pun dia suh ubah apa2...ooh ada2, tak hbs2 suh org tukar keta...

9) What is about him that you love so much?
    Anything, but not everything...



10) What is about him that you wish he would change?
      Ada la, it's between me and him...


11) You will lose your mind and crack your head when he..
       is not around especially klu outstation lama2...


12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
      Is always by my side...
 
 
13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
      My love after Allah...
 
 
Buk Yana and Buk Huspa, awat hampa tak buat lg benda ni....meh la buat boring2 ni...
 
 
 

Ni masa kenduri kat kajang..



Time still berdua2 an..ikut hubby pi main go kart..


Lepas joging kat tmn tasik, bersenang lenang di depan Zoo plk..


Time ni dah jd pengantin lama dah..tumpang pelamin org..

 
   


Berjalan ke sana sini..tiada keraguan..

4 comments:

^wirda^ said...

haha bersawang dh baru nk buat..tak pe takpe..skolah pondok mana wei??jhaha

Ros said...

alah, sekolah pondok kat sinun2 ....

Yati said...

Ala la, sweetnya. Dating kat zoo ye? ^_^

hushuss said...

Duhhh...bila aku nak baut nihh.

Post a Comment

nak tulis...